Adrian Aron a părăsit “Românii au talent”

Andreea Vilcovschi 20 aprilie 2013 7
Adrian Aron a părăsit “Românii au talent”

Zălăuanul de la “Românii au talent”, Adrian Aron, nu a reuşit să ajungă în finala competiţiei de la Pro TV. În semifinalele de vineri seara, adolescentul a fost acompaniat la clape de către tatăl său, Daniel Aron, care se afla în Afganistan în perioada preselecţiilor.
Tânărul în vârstă de doar 14 ani, care a oferit unul dintre cele mai emoţionante momente din preselecţii, nu a reuşit să-i convingă pe telespectatori, poate şi din cauză că este în perioada schimbării vocii, astfel că el părăseşte show-ul. “Începutul a fost timid. Atuul tău este emoţia pe care o transmiţi. Mai ai de lucrat foarte mult în ceea ce priveşte cântatul”, i-a spus Mihai Petre. “Eşti abia la început de drum”, l-a încurajat Andra.
Adrian studiază muzica clasică la Liceul de Artă “Ioan Sima”, iar la preselecţiile pentru sezonul al treilea din “Românii au talent” i-a impresionat până la lacrimi atât pe cei trei juraţi, cât şi pe cei din public. Atât la preselecţii, cât şi în semifinale, Adrian a interpretat un cântec compus de tatăl său.

Comentarii

comments

7 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 20 aprilie 2013 at 15:40 - Reply

  trebuia sa vii cu ceva nou piesa a fost slaba in comparatie cu prima

 2. anca 20 aprilie 2013 at 17:44 - Reply

  vocea a fost jalnica… de fapt, habar n-am de ce l-au ales sa ajunga in semifinale. Au fost altii mult mai buni decat el

 3. salajanul 20 aprilie 2013 at 18:28 - Reply

  Foarte…. foarte mult de lucrat in ce priveste vocea. Restul aere,fumuri si….”talente”.

 4. Anonim 21 aprilie 2013 at 15:21 - Reply

  cam obraznic copilul

 5. guvidu portocaliu 21 aprilie 2013 at 18:53 - Reply

  daca asta-i talentat, io-s genial:)

 6. dic ala! 21 aprilie 2013 at 22:25 - Reply

  e usor sa criticati pe altul care a avut curaj sa incerce si a ajuns in semifinale. nu tot vorbiti de rau copilul asa cum e cu calitati si defecte CINSTE LUI CA A REPREZENTAT ORASUL NOSTRU! VOI TOTI CEILALTI CU GURA MARE CARE COMENTATI INTR-UNA SA STII CA ACEST TANAR VA DA PESTE NAS! FELICITARI ADRIAN!

 7. Anonim 23 aprilie 2013 at 18:49 - Reply

  intruna legat desteptule daca tot scrii

Lasa un Raspuns »