Viorel Muresan a lansat cartea Buchetul de platina

Magazin Salajean 27 octombrie 2010 0

Viorel Muresan a lansat cartea Buchetul de platina

Poetul Viorel Muresan a lansat un nou volum de poezii Buchetul de platina, aparut la Editura Eikon, Cluj Napoca, 2010, evenimentul avand loc luni, in Sala Porolissum a Consiliului Judetean Salaj. Organizata de Centrul de Cultura si Arta al judetului Salaj in cadrul Zilelor Culturii Salajene, lansarea a fost urmata de prezentarea numarului 69/octombrie 2010 al revistei Caiete silvane si de o lectura publica realizata de poeti salajeni.

Evenimentul, la care au fost invitati sa participe reprezentanti ai institutiilor salajene, precum si iubitori de cultura, a fost onorat de prezenta directorului editurii Eikon, Vasile Dancu, scriitorului clujean Radu Tuculescu, autorului Mihai Dragolea si, bineinteles, poetul Viorel Muresan. Aparitie editoriala de exceptie, noua carte a poetului stabilit in centrul lumii de la Surduc, judetul Salaj, beneficiaza de desenele inspirate ale lui Marcel Lupse, cunoscutul artist plastic transilvanean.

Viorel Muresan este profesor de limba si literatura romana la Jibou de zeci de ani, actualmente la Liceul Teoretic Ion Agarbiceanu. S-a nascut la 1 aprilie 1953 in Vicea – Maramures. Absolvent, in 1979, al Facultatii de Filologie din Cluj-Napoca, sectia romana – rusa. Intre anii 1975

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »