Şimleuanul Ovidiu Lazăr a părăsit Vocea României

Andreea Vilcovschi 21 noiembrie 2012 1
Şimleuanul Ovidiu Lazăr a părăsit Vocea României

Şimleuan la origine, Ovidiu Lazăr a fost eliminat din emisiunea-concurs “Vocea României” în utima seară a confruntărilor, în urma duelului purtat cu Julie Mayaya. Cei doi au cântat melodia “Black or white”, selectată de antrenorul lor, Horia Brenciu, interpretarea fiind pe gustul tuturor antrenorilor şi al aghiotanţilor. Loredana ar fi mers pe mâna lui Ovidiu, dar Cristi Minculescu i-ar fi dat credit solistei. Smiley s-a rezumat la a spune că îmbinarea vocilor a fost foarte bună, în timp ce Marius Moga l-a considerat mai “pe piesă”, pe băiat. Monica Anghel a lăudat prestaţia lui Ovidiu, spunându-i că a evoluat mult de la prima încercare de a cânta melodia lui Michael Jackson. Horia Antrenorul Brenciu a recunoscut că este unul dintre duetele cel mai greu de departajat, însă în final a decis că va merge mai departe cu Julie, menţionând că “îl voi prinde pe Ovidiu în toate spectacolele mele”.

Ovidiu Lazăr s-a născut în 3 ianuarie 1994, în Şimleu Silvaniei, dar s-a mutat împreună cu părinţii, la Oradea, când avea opt ani. A participat la peste 20 de festivaluri, iar în palmaresul său adunat Trofeul Mamaia Copiilor, Trofeul “Delfinul de Aur”, Trofeul “Prichindelul” (Nurnberg) Trofeul concursului Global Education Festival San Remo – secţiunea Muzică.

Talentul i-a fost descoperit de tatăl său, care avea în tinereţe formaţia “Reflex”, alături de care cânta muzică uşoară la nunţi şi petreceri.

În ultimii ani, Ovidiu Lazăr a fost nelipsit de pe scena evenimentelor dedicate Zilelor Şimleului.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Niki 21 noiembrie 2012 at 17:21 - Reply

    Bat la usa sufletului tau cu un strop de poezie http://planetaluizn.wordpress.com/2012/10/31/cerul/

Lasa un Raspuns »