„Şi miniştrii calcă strâmb”, pe scena Casei de Cultură

Andreea Vilcovschi 16 octombrie 2012 0
„Şi miniştrii calcă strâmb”, pe scena Casei de Cultură

 Iubitorii teatrului sunt invitaţi miercuri, 24 octombrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, la spectacolul „Şi miniştrii calcă strâmb”. Piesa de teatru este pusă în scenă de către actorii Teatrului „Regina Maria” din Oradea, în regia lui Daniel Vulcu.

Comedia desfăşoară într-un ritm dramatic extrem de susţinut, o sumedenie de probleme care rezultă din aventurile amoroase ale personajelor principale. Un ministru, mâna dreaptă a premierului, întârzie la o şedinţă de guvern în care se va discuta bugetul, pentru o aventură cu secretara opoziţiei, într-o cameră de horel. Apariţiile succesive ale soţiei ministrului, ale secretarului, ale soţului amenatei, ale infirmierei, revenirile chelnerului şi ale directorului hotelului, înnebuniţi de agitaţia şi gesturile echivoce ale locuitorilor camerei, culminează cu apariţia unui Mort, care nu este atât de ţeapăn pe cât pare. Evenimentele capătă dimensiuni tragi-comice, pentru ca în final, publicul să asiste la o nuntă defăşurată în registru burlesc desăvârşit.

Din distribuţie fac parte Richard Balint, Petre Ghimbăşan, Sebastian Lupu, Ioana Dragoş Gajdo, Alexandru Rusu, Pavel Sîrghi, Corina Cernea, Adela Lazăr şi Daniel Vulcu.

Cei interesaţi îşi pot cumpăra bilete de la casa sălii de spectacole, preţul unui bilet fiind de 10 lei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »