Seară franceză la Horoat

Andreea Vilcovschi 4 octombrie 2012 7
Seară franceză la Horoat

Asociaţia “Pentru viitor” din Horoatu-Crasnei şi Asociaţia Saint Bonnet de Condat organizează sâmbătă, 6 octombrie, la Căminul Cultural din Horoatu-Crasnei, o seară cu specific francez, în cadrul căreia participanţii vor servi preparate specifice ţinutului Cantal şi vor asculta muzică din regiunea Auvergne. Evenimentul are loc în cadrul schimbului cultural între cele două comune.

Comentarii

comments

7 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 8 octombrie 2012 at 13:30 - Reply

  am participat la aceasta seara franceza si a fost foarte frumos

 2. Anonim 8 octombrie 2012 at 13:35 - Reply

  le multumesc organizatorilor pentru invitatie ma bucur ca am cunoscut oameni deosebiti cu ocultura foarte frumoasa si cu multa preocupare pentru a ajuta mici intreprinzatori din salaj

 3. Ene 10 octombrie 2012 at 14:39 - Reply

  A fost o seara minunata cu foarte multi invitati,se poate si la sate,reusita a fost datorata primarului com. Horoatu Crasnei si a unui grup de angajati de la primarie,cinste celor implicati

 4. Nelu 10 octombrie 2012 at 14:45 - Reply

  Reusita de la Horoatu Crasnei spune tot :acolo se munceste,primarul e minunat,Mariana profita si atat.
  Mii de multumiri angajatilor primariei,au reusit un festival organizat exemplar iar acum seara franceza,felicitari!!!!!!!!

 5. Mariana R. 12 octombrie 2012 at 20:37 - Reply

  Este adevarat ,a fost o reusita datorata unor angajati de la Primarie in frunte cu d-nul Primar asta este clar, eu le multumesc din suflet si dealtfel si sederea lor in comuna Horoatu Crasnei a fost bine organizata tot datorita sprijinului acordat de cei implicati de la Primarie membri fondatori ai asociatiei si nu numai si de ce nu si d-nului vice ii multumesc , au dat dovada ca isi merita functiile,Doamne Ajuta! Sa tot avem asemenea oameni printre noi.

 6. Florica Dragos-Roman 13 octombrie 2012 at 15:06 - Reply

  Bravo, organizatorilor!
  Ma bucur pentru orice realizare a satului, pentru ca si radacinile mele au ramas tot acolo, in Horoatu Crasnei (Salaj), satul meu natal.
  LA MAI MARE, dragii mei!!!

 7. Asociatia Saint Bonnet de Condat - Horoatu-Crasnei 14 octombrie 2012 at 19:33 - Reply

  Membrii Asociatiei Saint Bonnet de Condat – Horoatu-Crasnei multumesc tuturor locuitorilor din Horoatu pentru primirea calduroasa cu ocazia vizitei noastre derulate intre 4 si 10 octombrie. Multe multumiri si noului Consiliu municipal si multumiri speciale Domnului Primar pentru angajamentele luate in fata Presedintei asociatiei Pentru Viitor care este foarte dedicata cauzei asociatiei fara sa aiba nici un profit personal inca de la crearea acesteia in 2007, cu ajutorul membrilor din biroul sau. Ca dovada, seara franceza din 6 octombrie cand cu totii, impreuna, am transformat aceasta intalnire intr-o adevarata reusita, acest lucru neputand decat sa duca la facilitarea realizarii proiectelor din 2013. Multumim tuturor!

Lasa un Raspuns »