Sălăjean premiat la “Cântecele neamului”

Andreea Vilcovschi 29 octombrie 2012 2
Sălăjean premiat la “Cântecele neamului”

Solistul sălăjean Alex Teofil Chira a câştigat premiul I la secţiunea solişti instrumentişti a Festivalului concurs internaţional de folclor “Cântecele neamului”, ce a avut loc zilele trecute, la Suceava. Tânărul premiant este cursant în anul III clarinet, clasa prof. Grigore Grigoruţ, la Şcoala Populară de Arte şi Meserii a Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj

Evenimentul de la Suceava, destinat elevilor şcolilor populare de artă, se află la cea de-a cincea ediţie şi a reunit peste 30 de concurenţi din România şi Ucraina. Din juriul competiţiei a făcut parte şi profesorul Grigore Grigoruţ, şeful secţiei Şcoala Populare de Arte şi Meserii.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Iulian 31 octombrie 2012 at 23:04 - Reply

    Sincere felicitari acestui tanar si foarte talentat cantaret Alex Chira, precum si surorii sale Alexandra, adevarati ambasadori ai folclorului salajean, De asemenea, adresez felicitari parintilor acestor minunati copii, preotul Chira din Plopis cu sotia, precum si celor care i-au instruit si ii instruiesc pe Alexandra si Alex Chira. Multe succese in continuare !

  2. Fam. Vlaicu 2 noiembrie 2012 at 01:07 - Reply

    Pentru performantele artistice de exceptie realizate de tine Alex si de Alexandra meritati cele mai alese flori din minunata gradina a neamului romanesc. Felicitari alese si sincere pentru fam. Chira si mult mult succes !!!

Lasa un Raspuns »