Profesorii, la cerc literar

Andreea Vilcovschi 28 ianuarie 2013 1
Profesorii, la cerc literar

Cadrele didactice sălăjene membre ale cercului literar se întâlnesc marţi, 29 ianuarie, la ora 16, în sala mare de şedinţe a Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj. În cadrul evenimentului, profesorul Dora Popovici va face o prezentare din colecţia “Cartea de pe noptieră” a Editurii Humanitas Bucureşti, iar profesorul Gyorfi Deak Gyorgy va lectura texte umoristice din arhiva revistei “Şcoala Noastră”, din perioada 1924-1940. Acţiunea se va încheia cu o prezentare de diapozitive, intitulată “Lumea pe care o descoperi”.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Ciupercutz 28 ianuarie 2013 at 13:12 - Reply

    Era bine de precizat si pagina oficiala a Cercului Literar al cadrelor didactice din judetul Salaj, http://cerc-literar.ccdsj.ro/

Lasa un Raspuns »