Prezentarea de vinuri din viţă nobilă, un succes

Mihaela Oprea 15 decembrie 2012 0
Prezentarea de vinuri din viţă nobilă, un succes

Mai mulţi producători de vinuri din Sălaj au rămas fără marfă în doar câteva ore, după ce au vândut întreaga cantitate adusă la prezentarea de vinuri din viţă nobilă organizată, sâmbătă, la Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului (CCAJ) Sălaj. Primii care au ajuns la eveniment au fost producătorii din localităţile Borla şi Nuşfalău, care au adus zeci, chiar sute de litri de vin, fiind aşteptaţi alţi producători aşteptaţi la prezentare, respectiv din Zăuan, Şimleu Silvaniei şi Şamşud. Cetăţenii care au fost să vadă vinurile au avut posibilitatea să le deguste, astfel încât să se lămurească despre calitatea superioară a vinului cumpărat.
Potrivit directorului CCAJ Sălaj, Daniel Săuca, vinul din viţă nobilă adus la prezentare a avut mare trecere, fiind vândut în doar câteva ore. “Acest eveniment a fost o reuşită, motiv pentru care vom continua acest gen de activităţi la sediul instituţiei noastre”, a apreciat Daniel Săuca.
Expoziţia de vinuri a fost organizată de CCAJ Sălaj şi Camera Agricolă a Judeţului Sălaj, sub egita Consiliului Judeţean.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »