Poezia lui Liviu Antonesei, în lectură publică

Andreea Vilcovschi 27 septembrie 2012 1
Poezia lui Liviu Antonesei, în lectură publică

Scriitorul ieşean Liviu Antonesei a fost invitat ieri, în Sala “Dialoguri Europene” a Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, la o nouă lectură publică organizată de instituţia amintită, în partenerit cu scriitorul Flavius Lucăcel.

Oaspetele a fost prezentat invitaţilor de către Daniel Săuca, directorul Centrului de Cultură, şi de poetul Viorel Mureşan

Născut în 1953, Liviu Antonesei este licenţiat în psihologie-sociologie şi doctor în ştiinţele educaţiei, profesor, cercetător ştiinţific, jurnalist şi scriitor. Debutul l-a făcut în 1988, cu volumulde eseuri “Semnele timpului, ulterior publicând peste zece volume de şi despre literatură. A publicat, de asemenea, şase volume din domeniul Ştiinţelor Educaţiei.

La evenimentul de ieri, Antonesei a citit celor prezenţi poezii din ultimul său volum de versuri, intitulat “Poveşti filosofice cretane şi alte poezii din insule”, ce a apărut în 2012 la editura Herg Benet.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Ioan C. 28 septembrie 2012 at 13:07 - Reply

    Felicitări Centrului, D. Săuca, și lui F. Lucăcel că l-au adus! A fost un regal, poezia a domnit într-o dup-amiază de toamnă superbă!

Lasa un Raspuns »