Personalităţi sălăjene, la aniversare

Andreea Vilcovschi 5 octombrie 2012 7
Personalităţi sălăjene, la aniversare

14 personalităţi ale Sălajului au fost omagiate, săptămâna trecută, în cadrul unei noi ediţii a manifestării“Sălăjeni la ei acasă”, organizat de către Biblioteca Judeţeană “Ioniţă Scipione Bădescu”.

“Evenimentul devenit tradiţie, este organizat din respect şi recunoştinţă pentru cei care, indiferent de domeniul de activitate, au făcut cinste judeţului prin realizările remarcabile, recunoscute şi apreciate”, a declarat Florica Pop, directorul bibliotecii, precizând că selecţia se face anual, luându-se în calcul realizările şi buchetul rotund de ani.

În acest an au fost aniversaţi: profesorul Ion Ivănescu, artistul plastic Ioan Longodor, artistul Pavel Păuşan, directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Sălaj, Aurica Grec, profesorul Ştefan Bara, profesorul Irina Goanţă, profesorul Traian Albu, preotul Ioan Ghiurco, scriitoarea Ileana Petrean Păuşan, profesorul Ilie Popescu, solista de muzică populară Ileana Domuţa Mastan, profesorul Dumitru Bârjac, sportivul Olah Ştefan şi profesorul Dănuţ Pop.

Cu ocazia întâlnirii aniversare au fost realizate expoziţii omagiale cuprinzând opera celor prezenţi, dar şi cu lucrările celor omagiaţi pe parcursul anului, dar care nu au putut participa la eveniment.

Comentarii

comments

7 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 5 octombrie 2012 at 19:31 - Reply

  Felicitari doamnei director Florica Pop si tuturor bibliotecarilor salajeni!

  • Anonim 6 octombrie 2012 at 10:56 - Reply

   Anonim ai fost, anonim sa ramai!

 2. Anonim 6 octombrie 2012 at 18:12 - Reply

  Felicitari Florica Pop. Anonimului de la 10.56 ce sa-i mai spui, saracul!

 3. Anonim 6 octombrie 2012 at 18:20 - Reply

  Anonimului de la 6.12 ce sa-i mai spui, saracul!

 4. Anonim 6 octombrie 2012 at 18:21 - Reply

  prost rau, intr-adevar, ala de la 10,56

 5. Anonim 6 octombrie 2012 at 18:23 - Reply

  Tot, ceea ce stiu sau pot, tovarasele Pop si Grec este sa dea mana cu securistul de la Consiliul Judetean

 6. Viorel 10 octombrie 2012 at 15:02 - Reply

  Mare pacat de conflictul anonimilor.Felicitari,din suflet,distinsei doamne Ileana Petrean Pausan care este o minunata femeie si un minunat carturar al Salajului nostru avind un caracter deosebit si de inalta probitate morala. Felicitari,de asemenea,marelui profesor Traian Albu pentru sirguinta si dragostea pe care le mai daruieste inca elevilor sai.Tuturor celor sarbatoriti viata lunga si multe succese in intreaga activitate.LA MULTI ANI !

Lasa un Raspuns »