Pavel Pausan si invitatii sai au rupt inimile zalauanilor

Magazin Salajean 2 aprilie 2012 0

Pavel Pausan si invitatii sai au rupt inimile zalauanilor

Concertul dedicat romantei, de joi seara, de la Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau, a fost apreciat de public ca un regal al genului. Un spectacol de mare tinuta, prin calitatea interpretarii, piesele cantate si numele interpretilor. Un eveniment de mult asteptat de publicul zalauan, fidel cantecului frumos. Cunoscutul solist si interpret de romante, Pavel Pausan, si-a sarbatorit cu acest prilej, pe scena, alaturi de colegi si prieteni dragi, implinirea a 60 de ani. In cadrul spectacolului Bine-ai (re)venit romanta!, i-a avut ca invitati pe solistii: Daniela Vladescu, Dinu Iancu Salajanu, Domnica Dologa si Rodica Pop – Seling, care au uimit audienta alaturi de orchestra Ansamblului folcloric Mesesul a Centrului de Cultura si Arta al Judetului Salaj, condusa de profesorul Dorel Ciobanu.

Pavel Pausan a fost distins, din partea ministerului Culturii si Directiei Judetene pentru Cultura si Patrimoniul Cultural National cu Diploma de apreciere pentru o frumoasa si eleganta cariera artistica, precum si din partea Casei de Cultura a Sindicatelor din Zalau cu o Diploma de excelenta pentru intreaga activitate artistica. Ar fi de mentionat impactul tuturor interpretilor asupra publicului zalauan. Solistele Daniela Vladescu si Domnica Dologa s-au aratat impresionate de familia indarjita a iubitorilor de romanta de aici, gen muzical care razbate destul de greu in aceste vremuri si au amintit momentele cand l-au intilnit de-a lungul carierei pe Pavel Pausan.

Mentionam ca din orchestra care i-a acompaniat pe protagonistii spectacolului de joi au facut parte: profesorul Dorel Ciobanu-dirijor, Adrian Sabau-vioara, Ionut Torje-vioara, Emil Barz-vioara, Ionut Ghirean-vioara, Ioan Hosu-contrabas si Ionut Duscas-clarinet. Spectacolul a fost prezentat de tanara interpreta de muzica populara, Diana Gherman (din Jibou). Evenimentul a fost organizat de Centrul de Cultura si Arta al Judetului Salaj, Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau, Asociatia Treznea, sat natal, cu sprijinul Consiliului Judetean Salaj, Institutiei Prefectului Salaj si Primariei comunei Treznea.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »