O nouă carte la Editura “Caiete Silvane”: “Cronicar pe „Frontiera Poesis” (II)”

Adela Farkas 16 august 2012 1
O nouă carte la Editura “Caiete Silvane”: “Cronicar pe „Frontiera Poesis” (II)”

Lucrarea “Cronicar pe „Frontiera Poesis” (II)” a poetului sătmărean George Vulturescu a văzut lumina tiparului la Editura “Caiete Silvane” (în Colecţia “Eseu”) a Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj.
Autorul este membru al Uniunii Scriitorilor din România, al Asociaţiei Scriitorilor Profesionişti din România (ASPRO), al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, fondator, editor şi realizator al revistei “Poesis” din Satu Mare. Dintre volumele de poezie publicate de George Vulturescu amintim: “Frontiera dintre cuvinte” la Editura “Litera”, Bucureşti, 1998; “Poeme din Ev-Mediul odăii”, Editura “Litera”, Bucureşti, 1991; “Oraşul de sub varul pereţilor”, la Casa de editură Panteon, Piatra Neamţ, 1995; “Tratat despre ochiul orb”, Editura “Libra”, Bucureşti, 1996; “Femeia din Ev-Mediul odăii”, Editura “Helicon”, Timişoara, 1996; “Podul sau dictatura ochiului”, Editura “Helicon”, 1997; “Gheara literei”, Editura “Libra”, Bucureşti, 1998; “Scrisul agonic”, Editura “Axa”, Botoşani, 1999. Lucrarea “Cronicar pe „Frontiera Poesis” (II)” este un volum de critică literară, prima ediţie fiind publicată în 2005, la Editura “Princeps Edit” din Iaşi.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Fonduri UE 16 august 2012 at 11:57 - Reply

    Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Lasa un Raspuns »