Număr aniversar – Viorel Mureşan

magazinsalajean 25 martie 2013 1
Număr aniversar – Viorel Mureşan

Revista de cultură Caiete Silvane a editat un supliment dedicat scriitorului Viorel Mureşan. În data de 1 aprilie 2013, Viorel Mureşan împlineşte frumoasa vârstă de 60 de ani, iar până în prezent acesta s-a bucurat de multe apre-cieri. A obţinut premiul revistei „Poesis” pentru cea mai bună carte de poezie a anului, în 1995 – „Pietrele nimicului”; Premiul anual 2000 al Academiei de Ştiinţe, Literatură şi Arte Oradea – „Lumina absentă”; Premiul „George Coşbuc” al USR în 1998 şi 2011, pentru volumele „Lumina absentă” şi „Buchetul de platină”; Premiul de Excelenţă în Cultură al Consiliului Judeţean Sălaj, în 2009 şi 2012 şi altele.
Revista de cultură Caiete Silvane este editată de Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, sub egida Consiliului Judeţean Sălaj, a Primăriei şi Consiliului Local al municipiului Zalău.
F. C.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Zălăuan 25 martie 2013 at 18:30 - Reply

    Întrebare.
    Viorel Mureşan nu a luat niciun premiu înainte de 1989 ?

Lasa un Raspuns »