Micutii recitatori, premiati in concurs

Magazin Salajean 22 mai 2012 0

Micutii recitatori, premiati in concurs Micutii de gradinita din tot judetul s-au intrecut sambata, 19 mai, la cea de-a V-a editie a Concursului pentru prescolari Cel mai bun recitator, organizat de Gradinita cu Program Normal Crasna. Intr-o atmosfera incarcata de emotii, atat din partea concurentilor, cat si a parintilor acestora, prescolarii au concurat pentru a obtine un premiu cat mai mare sau, pur si simplu, pentru a se bucura de atentia si admiratia spectatorilor.

Potrivit coordonatoarei de structura Bartha Edit, aproximativ 50 de concurenti s-au inscris la aceasta editie a concursului, desfasurata pe doua sectiuni: respectiv sectia romana si sectia maghiara. Copiii care cresc mana in mana cu cele mai frumoase creatii din literatura pentru copii ajung sa iubeasca de mici poeziile si povestile, mai mult de atat povestesc si recita si ei cu placere. In acest an, decorul concursului a fost inspirat din arta populara salajeana, parintii si educatoarele pregatind concurentilor cele mai frumoase poezii din literatura pentru copii. Astfel, intr-un colt al trecutului, micutii au sustinut prin poeziile recitate un spectacol de succes, sustin organizatorii competitiei.

Membrii juriului au fost: profesorul Ramona Matis, invatatoarea Zamfira Unimatan si profesorul pentru invatamant prescolar, Liliana Marusca.

Au fost acordate mai multe premii, insa toti participantii concursului au fost premiati pentru participare. Astfel, premiul I a fost obtinut de Iluzia Neaga, de la Gradinita Ion Creanga din Zalau, educatoare Lucia Curta si Victoria Oros; premiul II – Daria But, de la Gradinita din Peceiu, educatoare Victoria Breje; premiul III – Rares Buza, de la Gradinita din Pericei, educatoare Angela Nedelcu si Anca Crisan; tot premiul III – Mario Filip Panc, de la Gradinita din Starciu, educatoare Ileana Petreus; premiul special al juriului – Jacob Nicolas, de la Crasna, educatoare Margareta Ghile; premiul pentru curaj – Rebeca Turcas, din Cizer, educatoare Lucica Cristea; premiul special din partea primariei – Raluca But, din Peceiu, educatoare Victoria Breje; mentiunea I – Cristian Mirisan, din Starciu, educatoare Ileana Petreus; mentiunea II – David Cimpoies, din Marin, educatoare Mihaela Torcos; mentiunea III – Ioana Breje, din Marin, educatoare Mihaela Torcos.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »