Marcel Lucaciu, noul preşedinte al Cenaclului „Silvania”

Mihaela Moldovan 21 septembrie 2012 3
Marcel Lucaciu, noul preşedinte al Cenaclului „Silvania”

Noul preşedinte al Cenaclului “Silvania” este prof. Marcel Lucaciu, acesta fiind ales, în unanimitate, joi, în cadrul primei şedinţe a grupului de literaţi sălăjeni.organizată după trecerea în nefiinţă a prof. Iuliu Suciu, cel care, vreme de aproape 30 de ani, a asigurat conducerea Cenaclului. Potrivit unui comunicat de presă remis vineri de Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, în şedinţa respectivă Daniel Hoblea a fost reconfirmat ca secretar al Cenaclului “Silvania”.
În acelaşi cadru, a citit un grupaj de versuri Maria Patricia Birtocean, studentă în anul trei a Facultăţii de Filologie din Cluj, secţia germană-română, care, pe perioada când era elevă la CNS Zalău, a publicat două volume de versuri, “Apă şi sânge” (2007) şi “Anima Mundi” (2008), ambele apărute la Editura Pro-Transilvania din Bucureşti.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. merlas corina evelina 21 septembrie 2012 at 13:51 - Reply

    sunt o colega de-a voastra ce in trecut eram si eu un pui intre voi cei mari ,imi face placere sa va salut din toata inima si suflet ,acum ma aflu printre straini ,sper ca intr-o zi sa ne revedem imi lipsiti foarte mult si mie dor sa stau cu voi .sper ca la intoarcerea mea printre voi sa va pot aduce ,idei noi si o inbogatire culturala ce incet incet o achizitionez aici ,salut seriozitatea presedintelui ce zici ca na inbratanit deloc imi pare ca era ieri ca la-m vazut nu e schimbat delo inseamna ca are sufletul curat si un spirit tanar ,complimenti !!!!!!!! deasemenea toate cele bune a toti colegi di cenaclu transilvania

  2. Maria Conţiş 22 septembrie 2012 at 18:12 - Reply

    Felicitări Domnule profesor Marcel Lucaciu pentru numirea dumneavoastră ca preşedinte al Cenaclului ,,Silvania” şi mă bucur că duceţi mai departe responsabilitatea pe care a avut-o distinsul Domn profesor Iuliu Suciu – om de aleasă cultură şi dascăl adevărat.

  3. Antoanella 23 septembrie 2012 at 22:14 - Reply

    Cam grea palaria pentru fostul meu profesor! Dar…la asa sac, asa petec. Succes.

Lasa un Raspuns »