Lansare de carte Ghid practic pentru schimbarea stilului de viata

Magazin Salajean 13 octombrie 2011 0

Lansare de carte Ghid practic pentru schimbarea stilului de viata

Editura For You Ace, in colaborare cu Biblioteca Judeteana I.S. Badescu Salaj, lanseaza o noua carte tuturor celor care vor sa-si gaseasca drumul si sa-si schimbe viata in bine. Intitulata expresiv Ghid practic pentru schimbarea stilului de viata, cartea scrisa de salajeanca Letitia Cosma este un suflu de aer proaspat, intr-o piata plina de carti sofisticate, dupa cum a exprimat Monica Visan, de la editura For You Ace. Dupa parerea mea, este absolut speciala. Le recomand din tot sufletul aceasta carte, tuturor celor care vor sa-si gaseasca drumul si sa-si schimbe viata in bine. Toti vor gasi in ea, ceea ce au nevoie, a mai precizat sursa mentionata.

Lansarea oficiala a ghidului a avut loc ieri, la sediul Clubului Pensionarilor din cadrul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Zalau. Au participat la intrunire si reprezentanti ai Primariei Municipiului Zalau.

Aceasta carte cuprinde experienta autoarei, o persoana caracterizata de bun simt, multa cunoastere de spiritualitate si care a dorit sa impartaseasca reusitele. De asemenea, sunt incadrate sfaturi pentru persoanele aflate in depresie sau cu o situatie materiale precara.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »