La Zalau: Nu trageti! Sunt deja moarta!

Magazin Salajean 21 mai 2012 0

La Zalau: Nu trageti! Sunt deja moarta!

Cunoscuti actori ai Teatrului National din Cluj Napoca vor evolua astazi, la Zalau. Spectacolul, care va avea loc de la ora 18 la Sala Porolissum a Consiliului Judetean, este prezentat cu sprijinul Mario Dance Atelier, BCR S si al Asociatiei Culturale JAD. Reprezentatia de astazi va fi sustinuta de actorii Ramona Atanasoaie si Emanuel Petran (fiu al comunei Surduc), care aduc in fata publicului zalauan piesa Nu trageti. Sunt deja moarta, in regia salajeanului Victor Olahut.

Luni, 28 mai, incepand cu orele 18.00 Teatrul National Cluj Napoca ne invita la Sala Porolissum a Consiliului Judetean unde regizorul Victor Olahut, actorii Ramona Atanasoaie si Emanuel Petran aduc in fata publicului piesa Nu trageti! Sunt deja moarta Spectacolul este prezentat cu sprijinul Mario Dance Atelier, BCR S si al Asociatiei Culturale JAD.

Dupa ce isi incheie ritualul zilnic de ordine si curatenie, o femeie este vizitata de un hot de apartamente care sustine ca a venit in recunoastere. Pe masura ce actiunea se desfasoara, publicul descopera ca nimeni nu e ceea ce pare, si ca masca pe care o construim cu atata grija nu ne poate proteja de adevarurile de care incercam sa fugim. Tragi-comedia Nu trageti! Sunt deja moarta vorbeste despre lipsa de comunicare si nevoia omului de a fi ascultat. Si a auzi nu este intotdeauna echivalent cu a asculta, a apreciat poetul Alice Valeria Boldut. Informatii suplimentare si bilete, la telefon 0731904297.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »