Kelemen Hunor va lectura pentru sălăjeni

Flavia Pintea 18 aprilie 2013 0
Kelemen Hunor va lectura pentru sălăjeni

Poetul şi omul politic, Kelemen Hunor, va fi prezent săptămâna viitoare la Zalău, cu ocazia celei de a XIII-a ediţie a festivalului “Primăvara Poeziei”. Evenimentul este organizat  de Centrul de Cultură şi Artă al judeţului Sălaj, în colaborare cu revista maghiară de cultură „Hepehupa” , sub egida Consiliului Judeţean Sălaj. Festivalul se va desfăşura în perioada 26-27 aprilie, potrivit declaraţiilor făcute de directorul Centrului de Cultură şi Artă al judeţului Sălaj, Daniel Săuca, în cadrul conferinţei de presă, de joi, 18 aprilie.
Potrivit lui Daniel Săuca, agenda instituţiei de cultură pe care o conduce, este una foarte încărcată săptămâna viitoare. Vor avea loc trei manifestări concomitent. Astfel, sâmbătă, 27 aprilie, va avea loc cea de a V-a ediţie a “Festivalului Vinului”, organizat în colaborare cu Camera Agricolă. De asemenea, în intervalul 26-27 aprilie, se va desfăşura Festivalul “Primăvara Poeziei”, ediţia a XIII-a, avându-l ca invitat pe Kelemen Hunor, care va susţine o lectură publică. Tot în aceeaşi perioadă, respectiv 25-27 aprilie, va avea loc, în premieră, “Festivalul Cărţii”, la care vor fi prezente atât edituri din ţară cât şi din Zalău.
Potrivit directorului Centrului de Cultură şi Artă al judeţului Sălaj, şi în această perioadă s-au desfăşurat o serie de evenimente culturale. Unul dintre acestea îl constituie Festivalul de teatru de păpuşi “Trăistuţa cu poveşti”, organizat de Casa de Cultură din Jibou, care se încheie vineri, 19 aprilie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »