Invitatie la spectacolul Ruga pentru parinti

Magazin Salajean 3 aprilie 2012 0

Invitatie la spectacolul Ruga pentru parintiSalajenii sunt invitati astazi, incepand cu ora 17, la spectacolul caritabil Ruga pentru parinti, organizat de Liceul Ortodox Sfantul Nicolae din Zalau, in parteneriat cu Liceul de Arta Ioan Sima din Zalau. Evenimentul are loc la Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau, intrarea fiind libera.

In desfasurarea programului, elevii Liceului de Arta vor interpreta, sub coordonarea doamnei profesor Rodica Pop Seling, cantece si pricesne specifice perioadei pascale, iar trupa de teatru Seminaria a Liceului Ortodox va pune in scena piesa de teatru Un inger pentru fiecare.

Potrivit organizatorilor, intreaga activitate se desfasoara in contextul saptamanii Scoala altfel, fiind adresata persoanelor varstnice, elevilor si tuturor celor care doresc sa fie martori la un eveniment cultural si de suflet, daruit in preajma sarbatorilor Pascale, de elevii celor doua licee mentionate anterior.

Parteneri ai proiectului sunt: Episcopia Salajului, Inspectoratul Scolar Judetean Salaj, Consiliul Judetean Salaj, Institutia Prefectului Judetului Salaj, Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau, Asociatia Filantropia Porolissum, Directia Judeteana pentru Cultura si Patrimoniul Cultural National Salaj si Biblioteca Judeteana Ionita Scipione Badescu Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »