In lupta pentru sefia Muzeului de Istorie Zalau, PD a castigat cu 5 sutimi

Magazin Salajean 3 noiembrie 2006 0

Noul director al Muzeului Judetean de Istorie Zalau este Elena Musca, cea care pana in prezent a ocupat si functia de director interimar al institutiei.

Concursul pentru desemnarea directorului Muzeului a avut loc ieri, iar, dupa cum v-am mai informat, in cursa au fost inscrisi Elena Musca si Ioan Bejenariu. Cei doi candidati au prezentat comisiei cate un proiect de management, dupa care le-a fost evaluata activitatea. In fine, lupta intre candidati a fost stransa, dupa cum ne-au dezvaluit surse din cadrul comisiei de evaluare, dar, pana la urma, balanta s-a inclinat in favoarea Elenei Musca, cea care a luat nota finala de 8,54, fata de Ioan Bejenariu, care a fost cotat cu nota 8,49.

Recent, v-am mai informat si asupra faptului ca exista toate sansele ca sefia Muzeului sa fie disputata politic, capii politici confirmand faptul ca Musca este sustinuta de catre PD, in timp ce Bejenariu de catre PNL.

Cu toate acestea, speram ca putem trage linie la agonia care a marcat activitatea din Muzeu, inca de pe vremea directorului Gheorghe Tamba, care a fost debarcat de la conducere, tot politic, pe de o parte si, pe de alta parte, pentru ca nu a gasit caile necesare pentru a gestiona conflictul care ani la rand a mocnit intre conducere si o parte din angajati.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »