Gala Culturii Sălăjene, la a treia ediţie

Andreea Vilcovschi 31 ianuarie 2013 5
Gala Culturii Sălăjene, la a treia ediţie

VIDEO

Cea de-a treia ediţie a Galei Culturii Sălăjene are loc vineri, 1 februarie, de la ora 18. Evenimentul va reuni peste 300 de invitaţi, oameni de cultură, artişti, cercetători, muzeografi, angajaţi ai instituţiilor de cultură şi administrative, promotori ai actului cultural, restauratori de monumente istorice, specialişti în domeniul patrimoniului, reprezentanţi ai ONG-urilor culturale.

Cu această ocazie, susţine Doina Cociş, directorul Direcţiei Judeţene pentru Cultură Sălaj, vor fi acordate trofee şi diplome celor care s-au remarcat în domeniile culturii, patromoniului cultural mobil, imobil şi material.

Gala Culturii Sălăjene este organizată la iniţiativa DJC Sălaj, sub patronajul Ministerulului Culturii, şi se doreşte a fi “un mijloc de recunoaştere şi recompensare a valorii, de stimulare şi promovare a eforturilor şi demersurilor culturale, a acţiunilor şi proiectelor şi a oricăror produse şi servicii culturale făcute în beneficiul sălăjenilor şi al judeţului Sălaj”, a precizat Cociş.

Premierea se va face pe următoarele secţiuni: promovarea Sălajului, protejarea şi restaurarea monumentelor istorice, activităţi muzeale, patrimoniu cultural imaterial şi promovarea folclorului local, cultură scrisă, teatru-film, muzică, mass-media, susţinerea culturii.

Comentarii

comments

5 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Cristi 31 ianuarie 2013 at 14:02 - Reply

  La revedere tovarasa Cocis. Nu te mai salveaza nici Septimiu de data asta!

 2. cristina 31 ianuarie 2013 at 19:27 - Reply

  Multe mai stii tu Cristi despre ce se intampla la DJC…Nu cumva te mananca undeva sa prinzi un post candva sperat de tine acolo sau altundeva ???Du-te la Muzeu ca acolo toate posturile de conducere sunt pe interimate de ani buni…Biblioteca sau Centru pentru cultura ??? Ce zici mai lingaule…

 3. prefect 1 februarie 2013 at 08:41 - Reply

  Du-te, du-te…si s-a dus!
  sau
  du-te-n… batalie, sau intr-un patrat
  si-ti va fi Cv-ul… cu mult mai ratat!
  Unii cred ca s-au nascut ca sa fie sefi, sefuti, oaresce, numai sa fie vizibili. Cristi draga, imraca-te in portocaliu cu buline, in rosu alb verde, pune-ti o ramurade paducel plina de fructe pe cap, defileaza astfel pe strazi si-ti jur ca, in putina vreme, vei fi remarcat de foarte multa lume!

 4. Anonim 1 februarie 2013 at 17:12 - Reply

  se pregateste seling

 5. Anonim 2 februarie 2013 at 12:56 - Reply

  Felicitari d-na Cocis pentru tot! Pentru ca sunteti un om bun…. chiar daca unora le este greu sa recunoasca!

Lasa un Raspuns »