Folkul şi rockul se întâlnesc la Zalău

Mihaela Moldovan 12 septembrie 2012 2
Folkul şi rockul se întâlnesc la Zalău

Zălăuanii sunt invitaţi să ia parte, vineri, 21 septembrie, la Folk Fest Zalău, eveniment care va avea loc în parcarea din spatele clădirii administraţiei municipale, începând cu ora 20. Artiştii invitaţi sunt Iulia Guşatu, Paula Tărău, Patricia Labou, Loredana şi Florin Galiş, Petru Gliguţă, Andrea Iulia Costruţ şi Szigyarto Timea. Sâmbătă, 22 septembrie, începând cu ora 19.15, în aceeaşi locaţie, va avea loc un Concert de muzică rock, cu Ad-hoc, Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Bosquito. Organizatorii evenimentului sunt Primăria Zalău şi Casa Municipală de Cultură Zalău.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. LOCATARII CENTRULUI 12 septembrie 2012 at 13:43 - Reply

    draga primarie,ca a nu zic draga primar , mai aveti ceva in acel cap de tot organizati evenimente la zalau, cand viata este asa de grea ; mutati locatia in alt loc sa mai sufere si altii zgomotele si mizeria !!! mai bine mai asfaltati o straduta, faceti curatenie in piata de marmura ,etc..vai de capul nostru cu asa conducatori platiti de noi, CA SA CE??????!!!!!

  2. Marian 13 septembrie 2012 at 10:24 - Reply

    Domnu primar. Tot aduceti tot felu de trupe de pe nu stiu unde, si noi ii avem pe Ataria aici in Zalau, Trupa reprezentativa pentru rockul romanesc. Rusine!

Lasa un Raspuns »