Finantari nerambursabile prin AFCN pentru proiecte culturale

Magazin Salajean 5 mai 2010 0

Finantari nerambursabile prin AFCN pentru proiecte culturaleAdministratia Fondului Cultural National (AFCN) a anuntat lansarea sesiunii de finantare AFCN 1/2010 pentru proiecte culturale. AFCN acorda finantari nerambursabile pentru proiecte culturale cu derulare in perioada cuprinsa intre data semnarii contractului de finantare si data de 15 noiembrie 2010. Suma disponibila pentru finantare nerambursabila oferita de AFCN este de 1. 900. 000 lei. Perioada de inscriere a proiectelor culturale este cuprinsa in intervalul 21 aprilie – 20 mai a.c. Termenul limita de inscriere a proiectelor culturale este 20 mai a.c., ora 16.00. Solicitarile se inscriu online accesand adresa:

http://www.afcn.ro/programe/sign_up/ si respectand instructiunile afisate si ghidul solicitantului disponibil la adresa http://www.afcn.ro/finantari-proiecte-culturale.html. La concurs pot participa: persoane fizice autorizate, asociatii, fundatii, institutii publice de cultura, societati comerciale care deruleaza activitati culturale. Prioritatile strategice ale AFCN, stabilite de Consiliul de Administratie pentru perioada 2010-2011, se concentreaza pe proiectele dedicate promovarii creativitatii, excelentei si inovarii in forma de exprimare culturala creand punti intre cultura si educatie, intre cultura si tineret si incurajand cultura in zone in care este subreprezentata ca productie si acces, punand accent pe prioritatile europene ale anului 2010, an dedicat combaterii saraciei si promovarii incluziunii sociale, precum si facilitarii accesului la cultura.

Documentele legislative utile pentru sesiunile de finantare sunt accesibile la: http://www.afcn.ro/legislatie_transversala.php Mai multe detalii despre sesiunea de finantare puteti obtine accesand www.afcn.ro. Directorul Directiei Judetene de Cultura si Patrimoniul National Salaj, Doina Cocis, ne-a declarat ca cei interesati de accesarea acestei finantari pot obtine informatii si consiliere din partea institutiei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »