Festivalul Vinului de la Borla va avea loc sâmbătă

Andreea Vilcovschi 11 martie 2013 1
Festivalul Vinului de la Borla va avea loc sâmbătă

Cea de-a cincea ediţie a Festivalului Vinului de la Borla se va desfăşura sâmbătă, 16 martie, de la ora 15. Evenimentul va cuprinde o conferinţă despre viticultură şi vinificaţie, printre temele abordate numărându-se consumul de vin în Evul Mediu, prezentarea cramei Hetei din Beltiug şi procedurarea profitabilă a vinurilor. În cadrul manifestării va avea loc şi o degustare de vinuri, petrecerea încheindu-se cu o seară de cântece tematice – “Fericit este cel care iubeşte cântecul” şi cu un spectacol de dansuri populare.

Organizatorii acţiunii sunt UDMR Borla şi Asociaţia Culturală Borla, iar finanţatori, Centrul de Cultură şi Artă al Judeţelui Sălaj şi Biserica Reformată din Borla.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 11 martie 2013 at 16:46 - Reply

    Care este intelesul pentru ,, procedurarea profitabila a vinurilor ,,

Lasa un Raspuns »