Festivalul sanselor tale a ajuns in Zalau

Magazin Salajean 13 noiembrie 2006 0

In cursul zilei de astazi va avea loc in sala de lectura a Bibliotecii Judetene Ionita Scipione Badescu din Zalau o masa rotunda cu tema Cine, de ce, cand, unde si prin ce modalitati face educatie permanenta? Evenimentul face parte dintr-un cadru mai larg de activitati culturale desfasurate sub egida celei de-a VII-a editii a Festivalului sanselor tale de la Brasov, festival ce a marcat deschiderea oficiala a Saptamanii educatiei permanente in Romania.

In Salaj, Festivalul sanselor tale si-a facut deja simtita prezenta in comunele Mesesenii de Jos si Cizer, unde au avut loc activitati de educatie permanenta prin actiuni privind punctele de informare si lansarea cartii La Fantana dorului – folclor de sub Meses a profesorului Nicolae Breje si in Simleu Silvaniei, unde Ansamblul Silvania a sustinut un spectacol artistic.

Publicul interesat este invitat sa participe la manifestarile culturale care vor continua pe parcursul intregii saptamani 13-19 noiembrie, cu activitati de educatie permanenta in mai multe localitati ale judetului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »