Festival de teatru pentru elevii sălăjeni

Andreea Vilcovschi 2 octombrie 2012 4
Festival de teatru pentru elevii sălăjeni

Centrul de Cultură şi Artă al judeţului Sălaj, împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean organizează, în perioada 16-18 noiembrie, cea de-a doua ediţie a Festivalului Judeţean de Teatru pentru Elevi. Evenimentul va avea loc în Sala “Dialoguri europene” a Centrului de Cultură.

La acest concurs pot participa trupe de teatru de la şcolile generale (clasele V-VIII) şi licee sau grupuri şcolare (clasele IX-XIII). Potrivit organizatorilor, festivalul de va desfăşura pe două secţiuni: teatru popular şi teatru dramatic.

Trupele de teatru îşi pot alege ca repertoriu piese din dramaturgia naţională sau universală, clasică sau contemporană. Sunt acceptate şi spectacole colaj, coupe, teatru experimental, music-hall, pantomimă, animaţie. Spectacolele vor fi evaluate de un juriu format din specialişti, aceştia urmând să noteze atât prestaţia exclusivă a elevilor, cât şi spectacolul în ansamblul lui.

Ocupanţii locurilor fruntaşe vor fi recompensaţi cu premii în bani.

Înscrierile se fac până cel târziu în data de 31 octombrie 2012, pe adresa Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, str. 1 Decembrie 1918, nr. 11.

Comentarii

comments

4 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. UN VOTANT 4 octombrie 2012 at 18:54 - Reply

  DE CE , NU SE FACE ACEEASI RECLAMA si la conc. national de teatru de la cehu? este national!

 2. UN VOTANT 4 octombrie 2012 at 18:59 - Reply

  o sa vorbim dupa concursul de maine. Premiile le iau cei de la sectia maghiara,
  Au fost trupe romanesti bune, in editiile precedente, dar juriul preponderent, maghiar , nu l-ea luat in seama pentru premiul I.

 3. UN VOTANT 4 octombrie 2012 at 19:00 - Reply

  Dar astia din zalau nu-s implicati?

 4. Anonim 4 octombrie 2012 at 19:10 - Reply

  D-NA Jurca, inpectorul cu educatia permanenta a convocat cercul pedagogic cu consilierii educativi , care sunt implicati in actiunea de la cehu, in data de 5 . 10 orele 9 .chiar in ziua concursului.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ce sa mai zici?

Lasa un Raspuns »