Eu cand vreau sa fluier, fluier, la Zalau

Magazin Salajean 5 mai 2010 0

Eu cand vreau sa fluier, fluier, la ZalauPeste 550 de bilete la Eu cand vreau sa fluier, fluier au fost distribuite zalauanilor in cadrul proiectului Hai la film!, eveniment cultural caritabil organizat de Clubul Rotaract in colaborare cu Fundatia Agapis. Filmul a rulat ieri seara, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau, spectatorilor oferindu-li-se ocazia de a interactiona cu actorii principali ai productiei cinematografice: Ada Condeescu si George Pistereanu.

Zalaul este primul oras cuprins in turneul de promovare, in care pelicula Eu cand vreau sa fluier, fluier nu ruleaza intr-o sala de cinema, a precizat Daniel Mitulescu, producatorul filmului, adaugand ca la Resita, cinematograful a fost inaugurat special pentru acest eveniment.

Reamintim ca zalauanii au putut intra in posesia unui bilet la film, facand o donatie in bani ori in jucarii. Fondurile astfel colectate vor fi donate Asociatiei Caritas Catolica Zalau si Asociatiei Down Sindrom din Cehu Silvaniei. In ceea ce priveste jucariile, acestea vor constitui premiile Olimpiadei Speciale pentru Copii si Tineri cu Dizabilitati, ce va avea loc in Zalau, in data de 1 iunie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »