Donatie de carte pentru scolarii din Romanasi

Magazin Salajean 24 august 2010 0

Donatie de carte pentru scolarii din RomanasiElevii scolilor din comuna Romanasi vor primi, la inceputul anului scolar 2010-2011, carti colectate de catre Compania Nationala Posta Romana, in cadrul campaniei O carte deschide o lume noua!. Potrivit reprezentantilor companiei, pana in prezent, la nivel national s-au strans peste 24.000 de carti prin cele 350 de oficii postale urbane. Cartile colectate pe perioada campaniei, care se deruleaza intre 1 iunie si 1 septembrie 2010, vor fi distribuite unui numar de peste 40 de biblioteci din scolile aflate in mediul rural.

Din judetul Salaj au fost cuprinse in proiect patru oficii postale, respectiv oficiul numarul 3 din Zalau si unitatile din Simelu Silvaniei, Jibou si Cehu Silvaniei, volumele colectate urmand sa fie predate unitatilor de invatamant din comuna Romanasi, dupa inceperea noului an scolar. Persoanele care doresc sa participe la campania amintita pot dona cartile intr-unul din cele patru oficii partenere.

Campania << O carte deschide o lume noua! >> se inscrie in seria actiunilor Postei Romane, care se implica in sustinerea comunitatilor in care isi desfasoara activitatea. Prin acest demers, Posta Romana isi propune sa participe la imbogatirea fondului de carte a scolilor din mediul rural, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »