Cercetatorul Ancu Dinca vorbeste despre viata si energie, la Zalau

Magazin Salajean 9 mai 2012 0

Cercetatorul Ancu Dinca vorbeste despre viata si energie, la ZalauMiracole ale stiintei, vietii si energiei vor fi analizate astazi, la Zalau, in cadrul unei incitante conferinte organizate la Biblioteca Judeteana Ionita Scipione Badescu Salaj. De la ora 17, la sala de lectura a bibliotecii se va desfasura masa rotunda cu tema Efectul Ancu Dinca pe intelesul tuturor la care va participa renumitul fizician Ancu Dinca.

Fizicianul Ancu Dinca, nascut la 16 mai 1951 in Teleorman, a fost preocupat inca din copilarie de fenomenele stranii care se petreceau cu locuitorii satului sau: generatii intregi mureau din cauza cancerului. A urmat cursurile Facultatii de Fizica din Pitesti, sperand ca va descoperi legile Universului si cauza dramei satului sau. Dupa zeci de ore petrecute in laborator si studiu aprofundat a mii de lucrari privind energetica si mecanica pamantului, Ancu Dinca descopera ca anumite zone din satul sau se afla sub influenta negativa a energiei telurice si ca aceasta energie este cauza cancerului care a macinat generatii intregi de sateni. Dupa aceasta descoperire, fizicianul isi dedica urmatorii ani gasirii unei solutii care sa-i protejeze pe oameni impotriva influentei acestor radiatii. Astfel viata cotidiana s-a confundat cu cercetarea stiintifica si realizarea unor lucrari unice in tara si in lume. In anul 1990 face cunoscut lumii laserul biologic, care se va dovedi ca incarca si echilibreaza energetic organismul uman prin efectul de optimizare sinergica a cristalelor lichide din plante, descoperire care avea ca efect refacerea campului energo-informational al omului.

In anul 2001, Ancu Dinca primeste medalia de argint pentru inventia Dispozitiv de Neutralizare a Radiatiilor Nocive la Salonul Mondial de Inovatii Cercetari si Noi Tehnologii de la Bruxelles – EUREKA, iar la Salonul International de Inventii de la Geneva primeste medalia de aur pentru Dispozitivul de Incarcare si Echilibrare Energetica a Organismului Uman. In septembrie 2003, la Petrosani, in cadrul Salonului de Inventii in Domeniul Georesurselor – Inventica ROPET – fizicianul este medaliat cu aur pentru DNRN-1 – Dispozitivul de neutralizare a radiatiilor nocive produse de telefonul mobil, DNRN-2 – Dispozitivul de neutralizare a radiatiilor nocive produse de computere, DNRN-5 – Dispozitivul pentru prelungirea duratei de conservare si imbunatatire a calitatii alimentelor din frigider, DEA – Dispozitivul de Energizare a apei, DIEE – Dispozitivul de incarcare si echilibrare energetica a organismului uman. In cadrul aceluiasi Salon, Compania Nationala MINVEST Deva ii acorda atestatul pentru inventia DIEE – Dispozitiv de incarcare si echilibrare energetica a organismului uman. La Salonul Mondial de Inovatii, Cercetari si Noi Tehnologii din Belgia, fizicianul Ancu Dinca primeste Diploma pentru Inventie si Crucea de Cavaler din partea guvernului Belgiei ca recunoastere a meritelor in revolutionarea medicinei moderne. In cadrul aceluiasi Salon, delegatii Republicii Moldova ii acorda diploma si medalia de argint pentru DNRN-5 – Dispozitivul pentru prelungirea duratei de conservare si imbunatatire a calitatii alimentelor din frigider. In anul 2004 la Salonul International de Inventii si Investitii desfasurat la Moscova obtine medalia de aur pentru Dispozitivul de neutralizare a radiatiilor nocive produse de telefoanele mobile si medalia de argint pentru Dispozitivul de incarcare si echilibrare energetica a organismului uman. Tot in anul 2004, Societatea de Inventica din Romania ii acorda Diploma de excelenta pentru inventia Dispozitiv de neutralizare a campului nociv produs de pilonii de retransmisie telefonica. In acelasi an, revista Lumea Misterelor ii acorda o diploma la categoria Inventii, iar in cadrul expozitiei Internationale de Inventii Genius-Europe desfasurate la Budapesta, fizicianul este recompensat cu diploma si cupa de cristal din partea

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »