Cea de-a III-a editie a Conferintei Nationale Antidrog

Magazin Salajean 30 octombrie 2007 0

Reprezentantii Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog (CPECA) si cei ai Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ)au participat la sfarsitul saptamanii trecute la lucrarile Conferintei Nationale Antidrog ajunsa la cea de-a III-a editie.

Editia din acest an intitulata Impactul integrarii Romaniei in Uniunea Europeana din perspectiva reducerii cererii si oferetei de droguri ilicite. Tratamentul adictiilor. Provocari si oportunitati, a avut loc la Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hategan din Cluj Napoca.

Coordonatorul CPECA Salaj, Valer Merce, ne-a declarat ca la conferinta au participat reprezentanti ai administratiei centrale si locale, precum si experti de talie mondiala din domeniul reducerii cererii si ofertei de droguri din mai multe tari.

Programul manifestarii a fost structurat atat pe reuniuni in plen, cat si pe ateliere, pe parcursul dezbaterilor fiind abordate teme de mare interes pentru participanti, cum ar fi: reducerea cererii de droguri ilicite, reducerea oferetei de droguri, asistenta integrata a dictiilor, rolul si implicarea autoritatilor locale si centrale in prevenirea traficului si consumului de droguri.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »