Cartea “Veronica din Sălaj” va fi lansată la Cizer

Adela Farkas 8 august 2012 2
Cartea “Veronica din Sălaj” va fi lansată la Cizer

Comunitatea din Cizer, alături de oameni de cultură sălăjeni, vor marca de praznicul Sfintei Mării, trecerea a 80 de ani de la moartea poetei cunoscute sub numele “Veronica din Sălaj”. La Biserica Ortodoxă din Cizer, în 15 august de la ora 11 se va oficia un parastas, iar de la ora 12, Gheorghe Perneşiu şi Petru Galiş vor lansa cartea “Veronica din Sălaj”, lucrare apărută la Editura “Caiete Silvane”. Ulterior, participanţii la acest eveniment vor putea vizita muzeul şcolii şi mormântul poetei. Manifestarea este organizată de Centrul de Cultură şi Artă al judeţului Sălaj, Consiliul Local şi Primăria Cizer, Biblioteca Comunală “Veronica din Sălaj” şi Şcoala Gimnazială “Horea” din Cizer.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. dintele 8 august 2012 at 16:22 - Reply

    In paralel s-a lansat alt roman de dragoste extraconjugala: frumoasa blonda din Cardiologia condusa de Minodora Bogdan a aterizat fara concurs la Psihiatria Ciobaneasca din Zalau, unde v-a astepta medicul neurolog (ghici cine)pentru consultatii de specialitate (subfusta)

  2. Ion 23 aprilie 2014 at 19:12 - Reply

    Salajenii astia chiar nu au oameni mai rasariti cu care sa se laude? Ce “Opera” grozava are aceasta tarancuta? Sigur v-a stors niste lacrimi soarta ei. Cate nu sint mai grozave?

Lasa un Raspuns »