Cafecult, la Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău

Flavia Pintea 20 martie 2013 1
Cafecult, la Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău

Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău iniţiază, în parteneriat cu Liceul de Artă Ioan Sima, un nou program cultural, cu frecvenţă lunară, numit CAFECULT – întâlniri muzeale.
Prima întâlnire va avea loc joi, 21 martie, de la ora 16, la Muzeul de Artă Ioan Sima. Potrivit organizatorilor, s-a căutat o formă degajată şi atractivă, în scopul diseminării unor informaţii interesante şi chiar incitante pentru un public larg despre subiectele abordate de expoziţiile temporare actuale. “CAFECULT este un prilej de socializare într-un mediu artistic acompaniat de muzica live şi de o cafea bună. În program este inclus şi ghidajul la expoziţiile curente”, se arată într-un comunicat de presă al Muzeului.
În această lună va fi abordată tema feminină în creaţia pictorului Sima, cu titlul “Margarete pentru Margareta”. Invitata specială este Pia Badiu, muzeograful şi prima şefă de secţie a Galeriei de Artă Ioan Sima, femeia care a elaborat conceptul expoziţiei de bază al Muzeului de Artă şi cel mai avizat cunoscător al colecţiei Sima din Zalău. Momentele muzicale vor fi asigurate de elevii de la Liceul de Artă Ioan Sima: Diana Drăgan, Camelia Cherecheş, Ariana Puie şi Daniela Blenche, pregătiţi de profesorii Rodica Seling-Pop şi Kövendi Éva, şi acompaniaţi la pian de Ciprian Ghiurco.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. felicitari! 21 martie 2013 at 03:03 - Reply

    O idee foarte inspirata! F E L I C I T A R I!!!!

Lasa un Raspuns »