Bienala de Umor „Cucuruz, mălai de toamnă” de la Jibou – la a VI-a ediţie

Mihaela Moldovan 19 septembrie 2012 5
Bienala de Umor „Cucuruz, mălai de toamnă” de la Jibou – la a VI-a ediţie

Sălăjenii sunt invitaţi să ia parte, vineri şi sâmbătă, la cea de-a VI-a ediţie a Bienalei de Umor „Cucuruz, mălai de toamnă”, care se va desfăşura la Casa Orăşenească de Cultură din Jibou, se arată într-un comunicat de presă remis, joi, de Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj. Astfel, mâine,.de la ora 17, într-un spectacol concurs, vor participa Grupul de umor „Biss” din Sibiu, Grupul „Experiment ’77” din Făgăraş, Casa de Cultură Găeşti, Cercul Militar Iaşi, Căminul Cultural Macea, Teatrul nescris Şanţ, Casa de Cultură Eforie, Grupul de umor „Cortina” Reşiţa, Academia de Poliţie Bucureşti şi Şcoala marilor vedete Târgovişte. La final, recital extraordinar Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru. Sâmbătă, de la ora 18, va avea loc spectacolul de gală şi decernarea premiilor, precum şi recitalul extraordinar: Sergiu Vitalian Vaida şi Nănaşii.
Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Sălaj, Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, Primăria şi Consiliul Local Jibou şi Casa Orăşenească de Cultură Jibou.

Comentarii

comments

5 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 19 septembrie 2012 at 13:55 - Reply

  nu avem bani de amenajarea CASEI DE CULTURA dar noi facem spectacole

 2. Anonim 19 septembrie 2012 at 14:32 - Reply

  ESTE O MARE PORCARIE . NU SE VEDE SI VAIDA CIT DE PENIBIL ESTE . NU ARE NICI UN HAZ . GLUME RASUFLATE . FRATILOR AR CAM FI TIMPUL SA TRAGETI PE DREAPTA CA VA TRCUT VREMEA CA LA MALAI.MOR OAMENI DE FOAME SI NOI VENIM SA RADEM DE CINE TOT DE NOI.

 3. Anonim 20 septembrie 2012 at 11:39 - Reply

  dar unde tine spectacolul? la bariera? ar fi bine, ca este un loc liber. como a plecat de acolo pentru ca si-a terminat lebenita de vandut. apropos: s-o facut cucuruz pe la jibau? dar graul? atunci e bine, ca au morile si brutariile primedilului balanescu ce freca si ce coace.

 4. ROM DIN ROMANIA 20 septembrie 2012 at 16:41 - Reply

  .;REPARATIILE LA CASA DE CULTURA SUNT UNA SI PROSTIA CELOR CARE A-TI SCRIS DE CEI CARE AU REPREZENTAT JIBOUL IN TARA MULTI ANI ESTE ALTA. ASTAI MULTAMU ………….

 5. Anonim 21 septembrie 2012 at 08:41 - Reply

  serios? crezi ca lor le convine in ce conditii organizeaza acest spectacol?

Lasa un Raspuns »