Artisti de marca, invitati la Festivalul Artelor de la Zalau

Magazin Salajean 15 septembrie 2011 0

Artisti de marca, invitati la Festivalul Artelor de la Zalau

Manifestarile celei de-a treia editii a Festivalului Artelor Muza Fest vor debuta astazi, la Zalau. Deshiderea festivalului va avea loc la ora17.00, in Sala Festiva Porolissum a Consiliului Judetean Salaj, in prezenta oficialitatilor judetene, locale, a organizatorilor, numerosilor artisti invitati si a consilierului ministrului Culturii, Hegedus Csilla.

Cu acest prilej va evolua Reuniunea Corala Academica Porolissensis, iar de la ora 18, formatia Dulcis Animus va sustine un recital de muzica veche. De la ora 19.00, la Muzeul de Arta Ioan Sima va fi vernisata expozitia artistilor: Herbert Christian Stoger, Adrian Barbu, Csibi Edit.

Coordonatorul acestui proiect cultural, Szabo Attila din cadrul Muzeului Judetean de Istorie si Arta din Zalau, a facut cateva precizari referitoare la artistii care vor evolua in prima zi a Festivalului Artelor de la Zalau.

Dulcis Animus este o formatie tanara cu o bogata activitate concertistica, desfasurata mai cu seama la diferitele actiuni culturale ale municipiului Zalau. Membrii ei sunt: K

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »