“Artă şi credinţă” la Mănăstirea Strâmba

magazinsalajean 18 martie 2013 1
“Artă şi credinţă” la Mănăstirea Strâmba

Cea de-a VI-a ediţie a Zilelor revistei “Caiete Silvane” se va desfăşura, în perioada 22-24 martie, la Zalău şi la Mănăstirea Strâmba. Vineri, 22 martie, de la ora 16, va avea loc deschiderea festivă a manifestării la Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, urmată de lansarea de cărţi apărute la Editura “Caiete Silvane”. Momentul cheie al zilei constă în aniversarea a 60 de ani de viaţă ai poetului Viorel Mureşan, redactor-şef adjunct al revistei “Caiete Studenţeşti”, ocazie cu care poetul va susţine o lectură publică.
Cea de-a doua zi a evenimentului va continua la Mănăstirea Strâmba din judeţul Sălaj, unde poeţii şi scriitorii prezenţi vor citi din creaţiile proprii după care vor participa la Dezbaterile “Caiete Silvane”, anul acesta cu tema “Artă şi credinţă”. Evenimentul este în parteneriat cu Consiliul Judeţean Sălaj, Primăria Municipiului Zalău, Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă, Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj, Cenaclu literar “Silvania”, Episcopia Sălajului, Uniunea Scriitorilor din România, filiala Cluj.

Ramona Vaida

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. xxx 1 aprilie 2013 at 14:44 - Reply

    Este vorba de revista Caiete Silvane, stimata Ramona Vaida!

Lasa un Raspuns »