Antologie de Iuliu Suciu lansată la Zalău

Mihaela Moldovan 25 iulie 2012 1
Antologie de Iuliu Suciu lansată la Zalău

Volumul „Aforisme. Cugetări. Maxime. Antologie de Iuliu Suciu”, apărut la Editura Caiete Silvane a Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului (CCAJ) Sălaj, va fi lansat, joi, începând cu ora 18. Potrivit unui comunicat de presă remis de instituţia sus amintită, evenimentul va avea loc în sala de conferinţe de la etajul I al Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău, sălăjenii fiind aşteptaţi să ia parte la acest moment care îl va avea în centru pe regreatatul dascăl şi om de cultură al judeţului. Organizatorii manifestării sunt CCAJ Sălaj, Consiliul Judeţean Sălaj, Casa de Cultură a Sindicatelor şi Cenaclul literar Silvania.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. un fost elev 30 iulie 2012 at 12:56 - Reply

    Nu-l vom uita niciodata pe acest minunat dascal,toti acei care am avut norocul.,bucuria,onoarea de-a invata cu DANSUL Lb.romana.Ar fi trebuit ca dascalii tineri sa invete mai multe de la acest om ,atat timp cat a fost printre noi.
    Era profesorul care putea sa tina orele fara catalog pe catedra,asta deoarece elevii simt intotdeauna valoarea omului din fata lor si il respecta.Orele dansului ar putea fi in contextul actual mult mai eficiente decat toate aceste cursuri de formare actuale.Oare cati profesori pot acum sa-si tina orele fara”sperietoarea”:CATALOG.
    MULTUMIM PENTRU TOT DOMNULE PROFESOR! DORMI IN PACE!

Lasa un Raspuns »