Album cu creaţiile Simpozionului “Arta în Grădină”

Andreea Vilcovschi 23 octombrie 2012 1
Album cu creaţiile Simpozionului “Arta în Grădină”

Imaginile cu lucrările expuse în cadrul primei ediţii a Simpozionului de Arte Vizuale “Arta în Grădină”, găzduite de Grădina Botanică din Jibou în perioada 3-13 septembrie 2012, au fost cuprinse într-un album apărut în aceste zile.

La tabăra de artă de la Jibou au particiat renumiţi artişti plastici din ţară, printre care Dorel Găină – artist vizual şi profesor universitar la Universitatea de Artă şi Design (UAD) din Cluj-Napoca, Radu Şerban – pictor şi conferenţiar la aceeaşi instituţie, Ioan Augustin Pop – pictor şi conferenţiar la Universitatea de Vest din Timişoara, Adriana Elian – artist liber profesionist din Cluj-Napoca, Lucia Călinescu – pictor şi profesor la Liceul de Artă din Târgu Mureş, Mira Marincaş – artist fotograf din Cluj-Napoca, Alexandru Bunescu – artist, doctorand al UAD din Cluj-Napoca, Ionel Baltă-profesor la Jibou, conducătorul cercului de pictură al Clubului Copiilor din oraş şi Florin Gherasim – antropolog, curator al galeriei Horeb din Cluj-Napoca.

Simpozionul “Arta în Grădină” este un proiect artistic derulat prin Asociaţia Culturală JAD din Cluj-Napoca şi sprijinit de Centrul de Cultură şi Artă Sălaj şi de Centrul de Cercetări Biologice Jibou.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 24 octombrie 2012 at 09:19 - Reply

    vreti sa spuneti arta de-a toca banii statului si a se-mbogati a unora din gradina botanica?cred ca la asta va referiti

Lasa un Raspuns »