Album cu atracţiile turistice de pe Valea Someşului

Andreea Vilcovschi 28 noiembrie 2012 1
Album cu atracţiile turistice de pe Valea Someşului

Aurel Medve şi Lucian Petru Goja şi-au lansat marţi, 27 noiembrie, la ora 14, albumul “Comori ale naturii în orizontul local al comunei Năpradea”. Volumul, ce reuneşte fotografii cu principalele atracţii turistice de pe Valea Someşului, a fost prezentat de către Teodor Ardelean, directorul Bibliotecii Judeţene “Petre Dulfu” din Baia Mare.

Evenimentul a avut loc în amfiteatrul Grădinii Botanice “Vasile Fati” din Jibou, a fost organizat de către Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sălaj, Centrul de Cercetări Biologice din Jibou, Primăria Năpradea şi Şcoala Gimnazială “Traian Creţu” din Năpradea.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Lia Mladin 28 noiembrie 2012 at 21:48 - Reply

    Ma bucur ca am luat parte la acest eveniment deosebit care ofera o carte pentru toata lumea, de la elevi, profesori, cititorii de rand, care vor sa stie mai multe despre locurile de langa noi, pe care, de cele mai multe ori, din ignoranta sau prea mare graba, nu reusim sa le vedem in toata frumusetea lor!
    Ne dorim sa nu fie ultimul eveniment de acest fel si dorim viata lunga autorilor si la mai multe realizari!

Lasa un Raspuns »